Op 6 oktober organiseert het museum Dr8888 in de Lawei het Dada Poeziebal. Een avond met voordrachten, muziek en performance in Dada-stijl. Ik heb de eer het programma vorm te geven en de avond te regisseren.

Programmering

De avond wordt een beleving op zich en laat zich het best omschrijven als extravagant, intiem, verrassend en een tikkeltje rebels. Het wordt een avondvullend programma met voordrachten, muziek, dans, beeld en onverwachte performances op meerdere plekken tegelijk. Optredens worden verzorgd door

Optredens worden verzorgd door K. Schippers, Astrid Lampe, Jan Ketelaar, Alison Isadora, Jaap Blonk, Tim Schouten, Felicity Provan en Laura Polence, studenten Beeld en Taal van de Gerrit Rietveld Academie, Meindert Talma, Tijdelijke Toon, Bram Zielman, Andries de Jong, Leendert Vooijce, Eeltsje Hettinga, Nyk de Vries, Redactielokaal met Jamila Faber en Arjan Hut, Natasja Hoekstra en dansers en Willie Darktrousers. Presentator van de avond: Karel Hermans. Regie van de avond: Janneke de Haan i.s.m. Sanne van Balen.

Kaarten kosten € 15 en zijn verkrijgbaar via: www.lawei.nl.

MD-DadaPoëzieBalA3-DEF

MDPoëziebalA5-flyer

 

Recensie

https://www.lc.nl/friesland/Dada-Po%C3%ABziebal-in-Lawei-Roodzwarte-dansers-en-kookwekkerdada-23631490.html