Wicked Game

In haar derde jaar op de Regieopleiding studeerde Janneke een half jaar in Zürich aan de ZHDK. Hier maakte ze met zes BA toneelschoolstudenten de voorstelling ‘Wicked Game’. Gebaseerd op de Duitse toneeltekst ‘Death Valley junction’ van Albert Ostermeier. Janneke bewerkte het stuk tot een montagestuk waarbij de acteurs alle rollen om de beurt spelen door elkaar af te tikken.
In ‘Wicked Game’ zien we Valery en Desmond die vast komen te zitten in de woestijn en daarmee in een helse trip terecht komen, waarbij ze te maken krijgen met de maffia en hun liefde voor elkaar op de proef wordt gesteld.

Regie & Concept: Janneke de Haan
Spel: Noémie Alexa Fiala, Jürgen Herold, Felix Utting, Patrick Slanzi, Alina Vimbai Strähler, Patrick Andrea
Dramaturgie: Dominik Wolfinger
Scenografie: Linda Rothenbühler, Moïra GilliéronComments are closed.